15 Şubat 2016 Pazartesi

Neden Robopac Robot Master 110 Streçleme Makinesi

                      Neden Robopac Robot Master 110

         

             PAKMAK, Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı ROBOPAC'ın yıllara dayanan temelleri sağlam, AVRUPA MENŞELİ bir marka olmasının yanı sıra firmanın '' Tüm Avrupa Ülkelerinde En İyi Streçleme Makinesi Üretici Olarak Kabul Gördüğünün'' altını bir kere daha çizmek ister. Hareketli makineler Avrupa standartları ve CE belgesi gereği 40 cm öncesinde önüne çıkan engele çarpmadan durabilmelidir. Makine tamponunda tasarlanmış emniyet sistemi CE sertifikalı olup çarpışma anında operatöre zarar vermeden otomatik switchler sayesinde durur.
             Robopac Robot Master 110 modelin kısaca özelliklerine bakacak olursak;
Frd fren sistemli mekanik gerdirme sayesinde streç filmi ürün üzerinde gerdirerek filmi uzatabilme özelliğine sahiptir.
Fr frenli sistemli dijitalgerdirme sistemi sayesinde streç filmi, dijital ekrandan ürün üzerinde gerdirerek filmi uzatabilme özelliğine sahiptir.
Pds frenli sistemli dijital  gerdirme sistemi sayesinde streç filmi, dijital ekradan ürün üzerinde gerdirerek filmi uzatabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca sizin seçiminize bağlı olarak dijital ekrandan ayarlanabilen dişli modülleri streç filminizi %250'ye kadar sündürerek, streç filmden 3,5 kata kadar tasarruf etmenizi sağlar. Detaylı bilgi için bkz; http://www.pakmak.com/strecleme-robotlari-italya/robopac-robot-master-110










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder